Onze boeken

Reflecties op de collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam

Door Jan van Adrichem

Categorie
Algemeen Kunst
Boeknummer
#337085-WC3
Titel
Reflecties op de collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam
Auteur
Adrichem, Jan van
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam: Stedelijk Museum Amsterdam
Jaar van uitgave
2012
ISBN10
9462080011
ISBN13
9789462080010
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, numerous (full page) colour and b/w illustrations (including photographs), 4to.
Samenvatting
Ter gelegenheid van de heropening van het Stedelijk Museum verschijnt dit omvangrijke boek met essays over de achtergronden van zijn wereldberoemde collectie.
Stedelijk Collectie Reflecties bevat 43 rijkgeïllustreerde essays over de toonaangevende collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam. Deze brede en geschakeerde collectie omvat beeldende kunst, industriële vormgeving, fotografie, grafische vormgeving en toegepaste kunst. In hun essays gaan gerenommeerde (inter)nationale specialisten uitvoerig in op specifieke werken en op belangrijke thema´s in de collectie. Elk essay biedt een nieuw perspectief op belangrijke en invloedrijke kunstenaars, vormgevers of stromingen. Samen geven de essays een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de moderne en hedendaagse ku
... (Lees verder)nst en vormgeving. Tegelijkertijd wordt duidelijk hoe het eigen, bijzondere karakter van de Stedelijk collectie in de loop van ruim een eeuw is ontstaan.
Pagina's
644
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.