Onze boeken
Gastronomisch Bommelboek: een praktisch kookboek met drinkadviezen samengesteld door Joost, chef de cuisine van Château Bommelstein
Door Marianne Stuit e.a.
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #313638-WA11 |
Titel | Gastronomisch Bommelboek: een praktisch kookboek met drinkadviezen samengesteld door Joost, chef de cuisine van Château Bommelstein |
Auteur | Stuit, Marianne & Hubrecht Duijker & Marten Toonder (met medewerking van) |
Boektype | Gebonden hardcover |
Uitgeverij | Amsterdam : De Bezige Bij |
Jaar van uitgave | 1993 |
ISBN10 | 9023452585 |
ISBN13 | 9789023452584 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele bedrukte hardcover, gedrukt in zwart en rood, illustratie's in z/w, 4to. |
Pagina's | 103 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 10,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.