Onze boeken

De bijbel van de Nederlandse keuken: Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Door Janneke Vreugdenhil

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#338479-XF5
Titel
De bijbel van de Nederlandse keuken: Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Auteur
Vreugdenhil, Janneke
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Amsterdam : Carrera Culinair
Jaar van uitgave
2020
ISBN10
9048847346
ISBN13
9789048847341
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, leeslint, kaart op schutbladen, geïllustreerd met paginagrote kleurenfoto's, 8vo.
Samenvatting
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Pagina's
495
Conditie
Goed
Prijs
€ 17,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.