Onze boeken
De bijbel van de Nederlandse keuken: Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Door Janneke Vreugdenhil
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #338479-XF5 |
Titel | De bijbel van de Nederlandse keuken: Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee |
Auteur | Vreugdenhil, Janneke |
Boektype | Gebonden hardcover |
Uitgeverij | Amsterdam : Carrera Culinair |
Jaar van uitgave | 2020 |
ISBN10 | 9048847346 |
ISBN13 | 9789048847341 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele bedrukte hardcover, leeslint, kaart op schutbladen, geïllustreerd met paginagrote kleurenfoto's, 8vo. |
Samenvatting | De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek! Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. |
Pagina's | 495 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 17,50 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.