Boeken in winkelwagen: 20
| Auteur | Titel | Prijs | |
 | Marcus Werner | Warten auf die Beinhaare: Eine irgendwie überhaupt nicht richtig verrückte Jugend | € 6,00 |  |
 | Jannie Kroes | Barbecue tijdens warme zomeravonden. Recepten voor op de grill | € 5,00 |  |
 | Adriaan de Boer | Wat doet die kip in het aquarium?: een jaar eten en drinken | € 6,50 |  |
 | W.N. Nicholson | Behind the Lines: An Account of Administrative Staffwork in the British Army, 1914-18 | € 20,00 |  |
 | Ricardo van Ede | Ricardo. De topchef die op zijn 21e een Michelinster kreeg | € 8,00 |  |
 | G.C. Walles | Tweehonderd jaar Vrijmetselarij te Arnhem: Loge De Geldersche Broederschap 1786 - 1986 | € 10,00 |  |
 | Elisabeth de Lestrieux | Met andere ogen: natuurlijkheden beproefd en bekeken | € 20,00 |  |
 | diverse auteurs | Nagerechten. Praktische recepten. Stap voor stap beschreven | € 5,00 |  |
 | Jerry Dal Bozzo | The Stinking Cookbook. The Layman's Guide to Garlic Eating, Drinking, and Stinking | € 8,00 |  |
 | George Lucas | Star Wars episode I. The phantom menace het verhaal van de film. | € 5,00 |  |
 | Alexander Scrimgeour | The Complete Scrimgeour. From Dartmouth to Jutland 1913-16 - expanded edition | € 8,00 |  |
 | Dick Laan | Het grote avontuur van Pinkelotje *Gesigneerd door Dick Laan* | € 45,00 |  |
 | Herdruk Boekenweekgeschenk 1934 | Geschenk 1934: inhoudende 12 portretten van Nederlandsche auteurs | € 10,00 |  |
 | David Priestland | The Red Flag: Communism and the Making of the Modern World | € 15,00 |  |
 | Ted Sennett | Hollywood's golden year, 1939: a fiftieth anniversary celebration | € 15,00 |  |
 | Mr. W.F. Leemans | De grote Gelderse tollen en de tollenaars in de 18de en het begin der 19de eeuw | € 6,00 |  |
 | Spike Milligan | Spike Milligan. The Family Album. An illustrated autobiography | € 7,50 |  |
 | Ellen Heintges | Op hete kolen. Een kookboek vol heerlijke barbecue recepten & bijpassende wijnen | € 5,00 |  |
 | Henk Noy | Aardappel gerechten. Bijzondere recepten uit de internationale keuken | € 5,00 |  |
 | Régis Gonçalves | The Conscious Cook: Towards a Healthy and Sustainable Cuisine | € 10,00 |  |
Verzendkosten (Nederland en België) | € 3,50 | |
Totaal inclusief verzendkosten | € 223,50 |  |
Verzendkosten per bestelling
Nederland | € 3,50 | |
België | € 3,50 | |
Duitsland | € 4,95 | (max 2 kg) |
Frankrijk | € 10,00 | (max 2 kg) |
Verenigd Koninkrijk | € 15,00 | (max 2 kg) |
Oostenrijk | € 10,00 | (max 2 kg) |
Italië | € 10,00 | (max 2 kg) |
Spanje | € 10,00 | (max 2 kg) |
Zwitserland | € 20,00 | (max 2 kg) |
Andere landen op aanvraag |
Bedragen zijn exclusief eventuele betalingskosten.