| Auteur | Titel | Prijs | |
 | Marcus Werner | Warten auf die Beinhaare: Eine irgendwie überhaupt nicht richtig verrückte Jugend | € 6,00 |  |
 | Jannie Kroes | Barbecue tijdens warme zomeravonden. Recepten voor op de grill | € 5,00 |  |
 | Adriaan de Boer | Wat doet die kip in het aquarium?: een jaar eten en drinken | € 6,50 |  |
 | W.N. Nicholson | Behind the Lines: An Account of Administrative Staffwork in the British Army, 1914-18 | € 20,00 |  |
 | Ricardo van Ede | Ricardo. De topchef die op zijn 21e een Michelinster kreeg | € 8,00 |  |
 | G.C. Walles | Tweehonderd jaar Vrijmetselarij te Arnhem: Loge De Geldersche Broederschap 1786 - 1986 | € 10,00 |  |
 | Elisabeth de Lestrieux | Met andere ogen: natuurlijkheden beproefd en bekeken | € 20,00 |  |
 | diverse auteurs | Nagerechten. Praktische recepten. Stap voor stap beschreven | € 5,00 |  |
 | Jerry Dal Bozzo | The Stinking Cookbook. The Layman's Guide to Garlic Eating, Drinking, and Stinking | € 8,00 |  |
 | George Lucas | Star Wars episode I. The phantom menace het verhaal van de film. | € 5,00 |  |
 | Alexander Scrimgeour | The Complete Scrimgeour. From Dartmouth to Jutland 1913-16 - expanded edition | € 8,00 |  |
 | Dick Laan | Het grote avontuur van Pinkelotje *Gesigneerd door Dick Laan* | € 45,00 |  |
 | Herdruk Boekenweekgeschenk 1934 | Geschenk 1934: inhoudende 12 portretten van Nederlandsche auteurs | € 10,00 |  |
 | David Priestland | The Red Flag: Communism and the Making of the Modern World | € 15,00 |  |
 | Ted Sennett | Hollywood's golden year, 1939: a fiftieth anniversary celebration | € 15,00 |  |
 | Mr. W.F. Leemans | De grote Gelderse tollen en de tollenaars in de 18de en het begin der 19de eeuw | € 6,00 |  |
 | Spike Milligan | Spike Milligan. The Family Album. An illustrated autobiography | € 7,50 |  |
 | Ellen Heintges | Op hete kolen. Een kookboek vol heerlijke barbecue recepten & bijpassende wijnen | € 5,00 |  |
 | Henk Noy | Aardappel gerechten. Bijzondere recepten uit de internationale keuken | € 5,00 |  |
 | Régis Gonçalves | The Conscious Cook: Towards a Healthy and Sustainable Cuisine | € 10,00 |  |
 | Jill Lauret | De pastinaeck. De ontdekking van oer-Hollandse gerechten in meer dan 80 recepten | € 6,00 |  |
 | L.H. ten Kate | Aanleiding tot de Kennisse van het Verhevene Deel der Nederduitsche Sprake (2 delen) | € 35,00 |  |
 | Vincent W.J. van Gerven Oei e.a. | Empathy: Al-Qa'ida Torture Devices & US Army Torture Devices (2 volumes) | € 10,00 |  |
 | Johannes Rein ter Molen | Zout op tafel: de Geschiedenis van het zoutvat | € 15,00 |  |
 | J.P. Verhoogt | Vinden en zoeken. Het bijzondere van de Vrije Universiteit | € 6,00 |  |
 | Mardee Haidin Regan | Great Desserts: featuring over 200 recipes from the world's leading food experts | € 10,00 |  |
 | Leanne Kitchen e.a. | Vegetarische gerechten. Recepten die je moet hebben | € 6,00 |  |
 | Jean Durup | Le Tour du Monde en 80 Toques. Un tour du monde gastronomique illustré par Alain Vavro | € 35,00 |  |
 | Bart Mendelson e.a. | Dat doe je gewoon: Zutphense onderduikverhalen, 1940-1945 | € 15,00 |  |
 | Jim Maultsaid | Star Shell Reflections 1914-1916. The illustrated Great War Diaries of Jim Maultsaid | € 15,00 |  |
 | diverse auteurs | De kleine letterproef van I.G.S.: 1. Bodytypes; 2. Headlines (2 delen) | € 30,00 |  |
 | Comte de Caylus | La Fée paillardine ou la princesse ratée. Conte inédit | € 200,00 |  |
 | Florence Temko | Chinese Papercuts: Their History and How to Make and Use Them | € 8,00 |  |
 | Onbekend | Snoeck's Miniatuurreeks: tafelkunstjes met eenvoudige middelen | € 7,50 |  |
 | Leo Divendal | Architectuur van de winter / Architecture de l'hiver *SIGNED* | € 15,00 |  |
 | T.J. Twijnstra | De Nederlandse industrie sinds 1945. Een wereld van groei | € 8,00 |  |
 | Theodora Fitzgibbon | A taste of England, the West country: traditional food | € 5,00 |  |
 | Robin Lane Fox | The Classical World: An Epic History of Greece and Rome | € 8,00 |  |
 | Jan G. Elburg e.a. | Klein T(er)reurspel: een tragi-komisch en verrassend gedicht | € 12,50 |  |
 | Isabelle Jeuge-Maynart | Un ete en provence. Decouverte et loisirs creatifs | € 12,50 |  |
 | J. van Leeuwen Jr. | Aristophanis Lysistrata. Cum Prolegomenis et Commentariis | € 15,00 |  |
 | Gay Search e.a. | Delia's Kitchen Garden: A Beginners' Guide to Growing and Cooking Fruit and Vegetables | € 10,00 |  |
 | Richard Hosking | A Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture | € 10,00 |  |
 | Wybe Kuitert | Themes, Scenes, and Taste in the History of Japanese Garden Art | € 94,00 |  |
 | Teun Juk | De kerk van Oosteinde (Roodeschool): Een gebouw met een eigen gezicht | € 9,00 |  |
 | Hubert - and others Rossier | Culinary Art and Traditions of Switzerland | € 9,00 |  |
 | Myrna Robins | Cape Flavour: A Gastronomic Meander Through The Winelands | € 8,00 |  |
 | S. Kleinschmidt | Grammatik der Grönländischen Sprache. Mit Theilweisem Einschluss des Labradordialekts | € 15,00 |  |
 | Jean-Marc Navello | Carnets de Voyage. Au coeur de la France des 1000 fromages | € 20,00 |  |
 | Annelies 9redactie) Kroon | De Kaardebol, het jaar rond: unieke plek in Zutphen | € 12,50 |  |
 | David A. - and others Hanks | High Styles: Twentieth-Century American Design | € 10,00 |  |
 | Gérard Goetz e.a. | Elzas: een gastronomische streek: 110 recepten, 40 producten | € 10,00 |  |
Verzendkosten (Nederland en België) | € 3,50 | |
Totaal inclusief verzendkosten | € 905,50 |  |