Onze boeken
1) Basis kookboek; 2) Vlees; 3) Vis; 4) Kleine gerechten; 5) Pasta & rijst; 6) Groenten; 7) Soepen & sauzen; 8) Nagerechten; 9) Gebak (9 delen)
Door Blue Band
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #357745-XJ19 |
Titel | 1) Basis kookboek; 2) Vlees; 3) Vis; 4) Kleine gerechten; 5) Pasta & rijst; 6) Groenten; 7) Soepen & sauzen; 8) Nagerechten; 9) Gebak (9 delen) |
Auteur | Blue Band |
Boektype | Ringband |
Druk | 8e druk |
Uitgeverij | Rotterdam : Blue Band |
Jaar van uitgave | 1992 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | 10 uniforme delen met oorspronkelijke omslagen in ringbanden, softcovers, veel illustraties in kleur, verschillende drukken en jaren van uitgifte, 8vo. Het gaat om de volgende delen: 1) Basis kookboek; 2) Vlees; 3) Vis; 4) Kleine gerechten; 5) Pasta & rijst; 6) Groenten; 7) Soepen & sauzen; 8) Nagerechten; 9) Gebak. |
Pagina's | - |
Conditie | Goed |
Prijs | € 20,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.