Onze boeken

De grote larousse van de Gartronomie: encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen (2 delen)

Door Robert J. - en anderen Courtine

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#346881-KJ37
Titel
De grote larousse van de Gartronomie: encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen (2 delen)
Auteur
Courtine, Robert J. - en anderen
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Utrecht : Kosmos-Z&K
Jaar van uitgave
1996
ISBN10
9021592827
ISBN13
9789021592824
Taal
Nederlands
Beschrijving
2 uniforme bedrukte hardcovers, illustraties in kleur, 4to.
Pagina's
1.075
Conditie
Goed — Klein grijs vlekje kopsnede deel 1.
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.