Onze boeken

Je leven een bron van vreugde: over wetenschap, meditatie en geluk

Door Yongey Mingyur Rinpoche

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#346438-XJ7
Titel
Je leven een bron van vreugde: over wetenschap, meditatie en geluk
Auteur
Rinpoche, Yongey Mingyur
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Utrecht/Antwerpen : Servire
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
9021583364
ISBN13
9789021583365
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, 8vo.
Samenvatting
Geluk, evenwicht en rust zijn geen gevolg van omstandigheden maar kunnen worden gecreëerd. Boeddhistische monniken hebben altijd geweten dat het ware geheim van geluk in je eigen geest ligt, waar gedachten en emoties ontstaan. Zij ontdekten hoe meditatie de geest kan beïnvloeden, met grote gevolgen voor gezondheid en welzijn.
Nu heeft ook de westerse wetenschap dit ontdekt. In 2005 werd Mingyur Rinpoche neurologisch onderzocht in verschillende stadia van actie, rust en meditatie. De uitkomsten waren verbijsterend en maakten hem wereldberoemd. Time en National Geographic noemden hem 'de gelukkigste man op aarde'.

In dit boek onthult Mingyur Rinpoche zijn speciale meditatietechnieken en vertelt hij over de levenshouding die eraan ten grondslag ligt. Wat zijn boek waarlijk uniek
... (Lees verder) maakt is zijn grote begrip van de westerse wetenschap. Hij legt wezenlijke verbanden tussen neurologisch onderzoek en eeuwenoude denkbeelden en vaardigheden en geeft daarmee nieuwe inhoud aan het boeddhistische gedachtegoed.
Pagina's
285
Conditie
Goed
Prijs
€ 20,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.