Onze boeken

River Cafe klassiek italiaans kookboek: met meer dan 200 nieuwe recepten

Door Rose Gray e.a.

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#345747-KF33
Titel
River Cafe klassiek italiaans kookboek: met meer dan 200 nieuwe recepten
Auteur
Gray, Rose & Ruth Rogers
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Utrecht/Antwerpen : Kosmos
Jaar van uitgave
2009
ISBN10
9021546736
ISBN13
9789021546735
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, geïllustreerd met (paginagrote) kleurenfoto's, 4to.
Samenvatting

River Cafe goes classic! Originele recepten uit de klassieke Italiaanse keuken. Inclusief nooit eerder gepubliceerde authentieke recepten. Geschreven door de chefs van het wereldberoemde River Cafe, waar Jamie Oliver heeft leren koken. Schitterende fotografie in stijlvolle vormgeving. Promotietour van auteurs door Nederland. Advertentiecampagne tijdens de cadeauperiode. Voorgaande River Cafe-titels verkochten in totaal meer dan25.000 exemplaren! In het nieuwe kookboek van het Londense River Cafe voeren Rose Grayen Ruth Rogers de lezer naar de authentieke Italiaanse familiekeuken. Gray en Rogers hebben in de afgelopen twintig jaar in Italië de klassieke recepten verzameld die de Italiaanse keuken haar wereldwijde reputatie hebben gegeven. Daarnaast wisten ze oude Italiaanse familiere
... (Lees verder)cepten te achterhalen die van generatie op generatie zijn doorgegeven, maar eigenlijk nooit in een restaurant te krijgen waren. Samen met de schitterende foto's en de prachtige vormgeving maakt dit van het River Cafe.
Pagina's
413
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.