Onze boeken

Fietsend door het leven

Door Inge Wijsman

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#345296-XI18
Titel
Fietsend door het leven
Auteur
Wijsman, Inge
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
In Food Shape
Jaar van uitgave
2021
ISBN10
9090351108
ISBN13
9789090351100
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, illustraties in kleur door Yvon Zimmer, 8vo.
Samenvatting
aargebeurde, pakkende verhalen van gewone, bijzondere mensen over moed, vriendschap en hoop met een fiets als rode draad.

Fietsend door het Leven bevat tweeëntwintig waargebeurde, pakkende verhalen van gewone, bijzondere mensen over moed, vriendschap en hoop. Net zo uniek als de gebeurtenissen van de hoofdpersonen zijn de fietsen die als een rode draad door de verhalen rollen.

Zoals de nu 94-jarige Tankie Roelofs-Leppink. Hoe lukte het haar om als fietskoerierster uit de handen van de Duitse bezetter te blijven? Of veteraan Ton die pas jaren later ontdekte waarom zijn vader zo vaak in alle vroegte op zijn fiets klom. En wat betekende de duofiets in de verbinding tussen Tekla en haar jong dementerende zus Ria?

Van kippenvel van iemands lef tot de herinnering van een onverwacht
... (Lees verder) warme ontmoeting. Het gevoel van plaatsvervangende schaamte onder je huid of het wanhopig vastklampen aan een laatste strohalm...

De emoties zijn universeel en van alle tijden, de verhalen zijn onvergetelijk.
Pagina's
127
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.