Onze boeken

De Nieuwe Franse Keuken: het standaardwerk van de wereldberoemde chefkok

Door Paul Bocuse

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#339553-XF17
Titel
De Nieuwe Franse Keuken: het standaardwerk van de wereldberoemde chefkok
Auteur
Bocuse, Paul
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Druk
5e druk
Uitgeverij
Utrecht/Antwerpen : Kosmos
Jaar van uitgave
1991
ISBN10
9021517345
ISBN13
9789021517346
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele zwarte hardcover, stofomslag, geïllustreerd met paginagrote kleurenfoto's en kjleine z/w tekeningen.
Samenvatting
Met reden wordt Paul Bocuse beschouwd als een van de belangrijkste koks van zijn tijd. Hij heeft gezorgd voor een grondige vernieuwing van de Franse, en daarmee van de internationale keuken. Hij legt de nadruk op verse produkten, die hij zelf bij voorkeur koopt op de markten van Lyon. Hij bereidt ze op een manier die de ware smaak van de eersteklas ingrediënten volledig tot zijn recht laat komen. En al is hij een vernieuwer, hij heeft een groot respect voor de kooktraditie zoals die op het Franse platteland van generatie op generatie is doorgegeven
Pagina's
512
Conditie
Goed — Slijtage randen stofomslag.
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.