Onze boeken
De Nieuwe Franse Keuken: het standaardwerk van de wereldberoemde chefkok
Door Paul Bocuse
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #339553-XF17 |
Titel | De Nieuwe Franse Keuken: het standaardwerk van de wereldberoemde chefkok |
Auteur | Bocuse, Paul |
Boektype | Gebonden hardcover met stofomslag |
Druk | 5e druk |
Uitgeverij | Utrecht/Antwerpen : Kosmos |
Jaar van uitgave | 1991 |
ISBN10 | 9021517345 |
ISBN13 | 9789021517346 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele zwarte hardcover, stofomslag, geïllustreerd met paginagrote kleurenfoto's en kjleine z/w tekeningen. |
Samenvatting | Met reden wordt Paul Bocuse beschouwd als een van de belangrijkste koks van zijn tijd. Hij heeft gezorgd voor een grondige vernieuwing van de Franse, en daarmee van de internationale keuken. Hij legt de nadruk op verse produkten, die hij zelf bij voorkeur koopt op de markten van Lyon. Hij bereidt ze op een manier die de ware smaak van de eersteklas ingrediënten volledig tot zijn recht laat komen. En al is hij een vernieuwer, hij heeft een groot respect voor de kooktraditie zoals die op het Franse platteland van generatie op generatie is doorgegeven |
Pagina's | 512 |
Conditie | Goed — Slijtage randen stofomslag. |
Prijs | € 15,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.