Onze boeken

De Delft: de dag-journalen met de complete authentieke geschiedenis van 's Lands Schip van Oorlog Delft en de waarheid over de Zeeslag bij Camperduin

Door J.F. Fischer

Categorie
Schepen & Scheepvaart
Boeknummer
#337747-WC10
Titel
De Delft: de dag-journalen met de complete authentieke geschiedenis van 's Lands Schip van Oorlog Delft en de waarheid over de Zeeslag bij Camperduin
Auteur
Fischer, J.F.
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Franeker : Uitgeverij Van Wijnen
Jaar van uitgave
1997
ISBN10
9051941668
ISBN13
9789051941661
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele blauwe linnen band, stofomslag; illustraties in kleur en z/w, drie losse uitvouwbare kaarten en een overzicht van de kaarten achterin, 4to.
Samenvatting
In Rotterdam-Delfshaven is inmiddels de kiel gelegd voor de herbouw van 's Lands Schip van Oorlog 'Delft'. Een schitterend project dat er nooit gekomen was zonder Frits Fischers monumentale boek De Delft. Dit boek geeft een complete levensbeschrijving van dit oorlogsschip, waarvan de resten voor Scheveningen op de zeebodem liggen. In tien jaar tijd wist Fischer bijna alles over het schip boven water te krijgen. Het boek was ondanks de hoge prijs snel uitverkocht. De spectaculaire herbouw van de 'Delft' in Rotterdam zal de belangstelling alleen maar doen toenemen.
Pagina's
544
Conditie
Goed — Stofomslag aan de randen iets verkleurd; enige foxing op kopsnede.
Prijs
€ 20,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.