Onze boeken
Die Elsässer Küche und ihre besten Rezepte: Riewelesupp, Gänseleber-Terrine, Flammenkuchen, Sauerkraut, Bäckeoffe, Spätzle, Kugelhopf, Kleingebäck
Door É. Zipper
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #293213 |
Titel | Die Elsässer Küche und ihre besten Rezepte: Riewelesupp, Gänseleber-Terrine, Flammenkuchen, Sauerkraut, Bäckeoffe, Spätzle, Kugelhopf, Kleingebäck |
Auteur | Zipper, É. |
Boektype | Geniet |
Uitgeverij | Ingersheim : S.A.E.P. |
Jaar van uitgave | 1996 |
ISBN10 | 2737223075 |
ISBN13 | 9782737223075 |
Taal | Duits |
Beschrijving | Staple bound, illustrated with (full-page) (colour photographs. |
Pagina's | 31 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 6,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.