Aanbod

Delen: Facebook Twitter

Reiki, de kosmische levenskracht

Door Paula Horan

Reiki, de kosmische levenskracht
RubriekAlgemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer#94500
TitelReiki, de kosmische levenskracht: oefeningen in geestelijk genezen: werken met de chakra's, klanken, kleuren, kristallen, vasten
AuteurHoran, Paula
BoektypePaperback
Druk2e druk
Jaar van uitgave1990
UitgeverijSchors, Amsterdam
ISBN109063782047
ISBN139789063782047
TaalNederlands
SamenvattingReiki is een uit Japan stammend begrip dat de kosmische levenskracht beschrijft. Reiki is de energie die in al wat leeft aanwezig is, het voedt en in stand houdt. Reiki is tegelijkertijd de beschrijving van een natuurlijke geneesmethode die op zichzelf of in samenhang met andere vormen van genezen bedreven kan worden. In REIKI, DE KOSMISCHE LEVENSKRACHT beschrijft de psychologe Dr. Paula Horan de toepassing, werking en functie van Reiki-energie, die toegang geeft tot onze persoonlijke geneeskrachten en het contact herstelt met dat volmaakte stelsel van subtiele energieën, dat elk innerlijk leven onderling verbindt. Van deze kosmische kracht, de grondslag van ieder leven, kan iedereen zich zowel bewust worden als bedienen voor het heil van zichzelf en anderen. In een aantal praktische oefeningen beschrijft Dr. Horan hoe geestelijk genezen functioneert en hoe andere therapeutische elementen als chakra's, klanken, kleuren, kristallen, vasten en massage-technieken in het Reiki-genezingsproces betrokken kunnen worden en hoe tevens na Reiki-ervaringen en -inwijdingen een versnelde spirituele sprong optreedt. Omdat Reiki noch maandenlange studie noch training vergt, maar louter berust op het praktiseren van zelfgenezende krachten, kan men zonder overdrijving Reiki de democratisering van het genezingsproces noernen, waarvan de eenvoud de schoonheid is. Een voor leken en therapeuten bruikbare handleiding.
Pagina's133
TagsReiki (1)
Staat van het boekGoed
Prijs€ 4,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.