Onze boeken
De zilveren lepel: pasta
Door Jetske Decock
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #330699-KF27 |
Titel | De zilveren lepel: pasta |
Auteur | Decock, Jetske (redactie) |
Boektype | Gebonden hardcover |
Druk | 2e druk |
Uitgeverij | Houten : Van Dishoeck |
Jaar van uitgave | 2010 |
ISBN10 | 9047512227 |
ISBN13 | 9789047512226 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele bedrukte hardcover, 2 leeslinten, geïllustreerd met (paginagrote) kleurenfoto's, klein 4to. |
Samenvatting | In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken. |
Pagina's | 335 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 15,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.