Onze boeken

Mijn liefste lief: Brieven van Jean-Louis Pisuisse aan Fie Carelsen

Door Jean-Louis Pisuisse e.a.

Categorie
Zang
Boeknummer
#324676-XC14
Titel
Mijn liefste lief: Brieven van Jean-Louis Pisuisse aan Fie Carelsen
Auteur
Pisuisse, Jean-Louis & Fie Carelsen
Boektype
Paperback
Uitgeverij
's-Gravenhage : SDU Uitgeverij
Jaar van uitgave
1989
ISBN10
9012063108
ISBN13
9789012063104
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, 8vo.
Samenvatting
De publikatie van 'Mijn liefste lief is een hommage aan Jean-Louis Pisuisse: een man met vele talenten, een hardwerkend kunstenaar, een warm, persoonlijk, hartstochtelijk mens.
Zijn brieven aan Fie Carelsen geven een beeld van het leven in de jaren 1908-1922: de moeilijkheden en successen bij het cabaret en bij het toneel; een stukje geschiedenis van Nederland, van de Eerste wereldoorlog en van het Nederlands-Indie in die tijd. Bovenal krijgen we inzicht in de persoonlijkheid van twee mensen en hun grote liefde voor elkaar. De volledige teksten van de brieven zijn voorzien van aantekeningen en documenten. Een korte biografie van Jean-Louis Pisuisse en Fie Carelsen is voorin het boek opgenomen. Achterin bevindt zich een personenregister van iedereen die in de brieven wordt genoemd, soms me
... (Lees verder)t een korte biografie. De volledige teksten van de liedjes zijn ook opgenomen. 'Mijn liefste lief: openhartige brieven van een begenadigd artiest.
Pagina's
351
Conditie
Goed — Naam en jaartal op titelpagina.
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.