Onze boeken

Rechtsom, de natuurlijke richting van interactie: een handleiding voor managers en professionals

Door Loet Schoonhoven

Categorie
Economie & Management
Boeknummer
#315257-VE14
Titel
Rechtsom, de natuurlijke richting van interactie: een handleiding voor managers en professionals
Auteur
Schoonhoven, Loet
Boektype
Gebonden hardcover
Druk
2e druk
Uitgeverij
Schoonhoven : Het rechtsom Model
Jaar van uitgave
2008
ISBN10
9079580023
ISBN13
9789079580026
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, figuren, 8vo.
Samenvatting
Plosteling realiseer je je dat er iets moet veranderen. Je voelt je niet goed, je hebt een conflict, je bent uit balans. Je realiseert je dat jij degene bent die er voor gezorgd heeft dat je staat waar je staat. Er moet dus iets veranderen in jou. Dat is fijn, want de patronen in jezelf verkennen is veel makkelijker dan je omgeving of de mensen om je heen veranderen. Om toe te werken naar een intensieve verkenning van je huidige probleem of conflict, is het goed om eerst eens na te gaan waarom je dit probleem eigenlijk hebt. Dit boek wil je een handleiding geven bij het onderzoeken van jezelf. Hoe reageer je normaal gesproken in interactie met anderen. Welke reacties zijn mogelijk en welke reacties bieden oplossing en welke reacties bieden juist conflict en problemen.

De kern van dit bo
... (Lees verder)ek is het Rechtsom Model van Loet Schoonhoven. Dit model biedt inzicht in je persoon, jouw manier van interactie in teams. Het model leent zich ook voor bredere toepassingen doordat het inzicht biedt in hoe groepen mensen functioneren. Daardoor is het zeer bruikbaar als model voor bedrijven, managementteams of ondernemingsraden. In een ruimer perspectief is het model een krachtig hulpmiddel bij het nadenken over politieke situaties en andere intermenselijke activiteiten.
Pagina's
104
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.