Onze boeken

Door de knieën *GESIGNEERD*

Door Freek de Jonge

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#314367-VE3
Titel
Door de knieën *GESIGNEERD*
Auteur
Jonge, Freek de
Boektype
Paperback
Druk
2e druk
Uitgeverij
Amsterdam/Amtwerpen : Uitgeverij Augustus
Jaar van uitgave
2004
ISBN10
9045703521
ISBN13
9789045703527
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, 8vo. Gesigneerd, gedateerd en van plaats voorzien voor Liesbeth Brandt Corstius door Freek de Jonge op de Franse titelpagina.
Samenvatting
De verteller van Door de knieën is uit het lood geslagen door de dood van zijn zoontje. Het verdriet heeft hem en zijn vrouw uiteengedreven, hij is wanhopig op zoek naar vriendschap. Die dacht hij gevonden te hebben bij Jonas, een Zeeuwse zonderling aan wiens eenvoud hij zich wilde spiegelen. Lange wandelingen met Jonas' hond, met een wonderlijke naam, leren hem naar zichzelf te kijken en de wurgende controle over zichzelf op te geven. De vriendschap lijdt een ontluisterende schipbreuk...
Dan ontmoet hij Victor, een jongetje met de glimlach van Mona Lisa en een lijfje dat een in lappen gewikkeld stompje is. De verteller wil zijn leven aan hem wijden, en reist hem tot in Zuid-Frankrijk na. In Lourdes, temidden van een hysterisch religieuze menigte, vindt de bizarre apotheose plaats.
Pagina's
159
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.