Onze boeken
Desserts Patisserie van Harry Mercuur
Door Harry Mercuur
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #313789-VD14 |
Titel | Desserts Patisserie van Harry Mercuur |
Auteur | Mercuur, Harry |
Boektype | Gebonden hardcover met stofomslag |
Uitgeverij | Haarlem : De Toorts |
Jaar van uitgave | circa 1990 |
ISBN10 | 9060206312 |
ISBN13 | 9789060206317 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Orginele paarse linnen band met zilveropdruk, stofomslag, (paginavolle) illustraties van Kees Hageman, 8vo. |
Samenvatting | De creaties van patissier Harry Mercuur zijn net zo kleurrijk als zijn karakter en levenswandel. Het zijn creaties van een beeldend kunstenaar die op een aangenaam verwarrende manier de zintuigen weet te prikkelen: zijn deze kunstwerkjes te mooi om op te eten of te lekker om te laten staan? Harry Mercuur, die zijn vaardigheden perfectioneerde in de bekendste hotels van West Europa, biedt u in dit boek een zorgvuldige selectie van zijn eigen recepten voor patisserie en desserts. Hélène Matze redigeerde de receptuur en zorgde voor een praktisch en overzichtelijk geheel. De schitterende foto's van Kees Hageman tonen in één oogopslag het verschil tussen gewoon gebak en de sprankelende 'cadeautjes' van Harry Mercuur |
Pagina's | 127 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 7,50 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.