Onze boeken

Het evangelie van het kwaad

Door Jean Thomassen

Categorie
Hekserij & Magie
Boeknummer
#233023
Titel
Het evangelie van het kwaad
Auteur
Thomassen, Jean
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Soesterberg, Aspekt
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
9059115562
ISBN13
9789059115569
Taal
Nederlands
Samenvatting

Voodoo, Hekserij, Zwarte Magie, het zijn de meest afschuwelijke vormen van bijgeloof die ten grondslag liggen aan rituele moorden, sexschandalen, oorlogen, Kannibalisme en de gruwelijkste uitspattingen die het menselijk brein ooit heeft bedacht. In dit soms zeer schokkende boek maken we kennis met alle facetten van het evangelie van het kwaad. Jean Thomassen (1949) wordt algemeen beschouwd als de voornaamste exponent van het absurde realisme. Zijn wonderlijke schilderijen werden in het buitenland bekroond met een half dozijn Awards. Museumexposities met dit werk trokken ook in ons land veel aandacht van pers en publiek. Daarnaast kennen we hem ook als schrijver van een indrukwekkende reeks artikelen over de meest uit eenlopende onderwerpen zoals daar zijn Ballet, Egyptologie, Kunst en He
... (Lees verder)kserij. Hij was geruime tijd correspondent van bladen als Ancient en verder bezit hij een fabelachtige kennis over gebruiken uit de Europese Hekserij en Magie en de Egyptische Oudheid.
Pagina's
240
Conditie
Goed
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.