Aanbod

Delen: Facebook Twitter

Tantra, een weg naar intimiteit en extase

Door Margo Anand

Tantra, een weg naar intimiteit en extase
RubriekAlgemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer#216325
TitelTantra, een weg naar intimiteit en extase. Een handleiding tot een intense en totale seksuele ervaring
AuteurAnand, Margo
BoektypePaperback
Druk2e druk
Jaar van uitgave2005
UitgeverijAltamira Becht, Haarlem
ISBN109069633590
ISBN139789069633596
TaalNederlands
SamenvattingMet Tantra, een weg naar intimiteit en extase' heeft Margo Anand, de enige internationaal bekende Tantra-lerares, een standaardwerk geschreven. Zij heeft duizenden mensen hun natuurlijke seksualiteit en de daarmee gepaard gaande spirituele ervaring laten ontdekken. Haar liefdeslessen zijn gebaseerd op de oude Tantrische en Taoistische tradities, aangepast en toegankelijk gemaakt voor de westerse minnaar. Door Anand's seminars hebben velen nieuwe inzichten gekregen; hun seksuele beleving veranderde van een routinematige ontlading van opgehoopte spanningen in een waarachtige, intens bevredigende, sacrale ervaring. In dit cursusboek geeft Margo Anand stap voor stap aan hoe te komen tot die alomvattende seksuele ervaring: door het scheppen van de ideale 'erotische' omgeving, door het overwinnen van psychische angsten en weerstand en door het stimuleren en op elkaar afstemmen van de verschillende energieniveaus. Zij maakt daarbij gebruik van verschillende technieken, zoals visualistie, massage, ademhalings- en lichaamsoefeningen en geleide fantasie. Onderwerpen die in deze handleiding aan bod komen zijn onder meer:
* Langer en meer genieten door volledig opgewonden te blijven in een totaal ontspannen toestand
* Het orgasme als een ervaring van het hele lichaam in plaats van een genitale gewaarwording Meervoudig orgasme voor zowel man als vrouw. Zelfbevrediging, alleen en samen met de partner, als middel om seksuele terughoudendheid te overwinnen en om seksuele onafhankelijkheid te vergroten Het overwinnen van seksuele trauma's Mannelijke en vrouwelijke seksuele anatomie Veilig vrijen. En uiteindelijk, het veranderen van de seksualiteit in een diepe, extatische en spirituele ervaring Margo Anand verwierf haar kennis van Tantra en Tao bij verschillende Tantra-meesters over de hele wereld. Ze is afgestudeerd psychologe aan de Sorbonne en werkt sinds twaalf jaar als seksueel-therapeute. Ook geeft ze seminars en Tantra-cursussen in Europa, de Verenigde Staten en India.
Pagina's378
Staat van het boekGoed — 2e druk 2005
Prijs€ 15,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.