Onze boeken

Dubbele ramen + DVD

Door Leo C. Fretz e.a.

Categorie
Poëzie
Boeknummer
#210140
Titel
Dubbele ramen + DVD
Auteur
Fretz, Leo C. & Landelijk Kunstenaars Genootschap De Ploegh
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Waanders, Zwolle
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
9040084408
ISBN13
9789040084409
Taal
Nederlands
Samenvatting
De gedichten van de filosoof Leo Fretz (1936-2003), opgetekend tijdens zijn studiejaren in Leiden en Utrecht van '55 tot '59, zijn niet geschreven om gepubliceerd te worden. Nu, na zijn dood, zijn ze de inspiratiebron voor 34 kunstenaars om aan deze publicatie mee te werken. Achter in de bundel is op cd de radiodocumentaire 'Tegen beter weten in' bijgevoegd. Dit is het verhaal van de 'oude Fretz' die terugblikt op zijn ervaringen na het ontwaken uit zijn coma.
De opbrengst van deze uitgave is geheel voor de ontwikkeling van de nachtdialyse. Deze nieuwe vorm van behandelen die in Nederland voor het eerst werd toegepast in het Meander Ziekenhuis in Amersfoort biedt nierpatiënten een normaler en minder belast leven. Dankzij de belangeloze inzet en medewerking van de auteur, alle kunsten
... (Lees verder)aars en sponsoren kunnen wij er aan bijdragen de kwaliteit van leven van deze groep medemensen te verbeteren. U, de lezer, verrijkt uw leven met een uniek boek.
Pagina's
96
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.