Aanbod

Delen: Facebook Twitter

Beekman en Beekman & Terug naar Beekman en Beekman

Door Toon Kortooms

Beekman en Beekman & Terug naar Beekman en Beekman
RubriekNederlands
Boeknummer#206405
TitelBeekman en Beekman & Terug naar Beekman en Beekman
AuteurKortooms, Toon
BoektypeGebonden hardcover met stofomslag
Druk29e druk
Jaar van uitgave1993
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep B.V.
ISBN109025725821
ISBN139789025725822
TaalNederlands
Beschrijving2 hardcovers met stofomslagen samen: Beekman en Beekman, 9789025725822, 29e druk 1993, 416pp.; Terug naar Beekman en Beekman, 3e druk 1994, 180pp.9789025725808
SamenvattingTien jaar geleden vierden wij het verschijnen van het tweemiljoenste exemplaar van Beekman en Beekman, de beroemde Brabantse trilogie van rasverteller Toon Kortooms en tevens de bestverkochte Nederlandstalige roman van de 20ste eeuw. Op veler verzoek brengen wij een eenmalige herdruk van deze klassieker tegen een zeer aantrekkelijke prijs. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Geen haar op het hoofd van Toon Kortooms kon 45 jaar geleden vermoeden dat zijn trilogie Beekman en Beekman zo'n daverend succes zou worden. Stormenderhand veroverden de fameuze tweeling Hein en Mathieu Beekman met hun rossige kameraad Hendrik van Ham de harten van vele honderdduizenden lezers. In november 1993 bereikte de oplaag van Beekman en Beekman zelfs de magische grens van twee miljoen exemplaren!! ""Zo'n boek kun je maar één keer schrijven,' hoorde men Toon in menig interview verklaren. Edoch, de verteller in hart en nieren heeft nu toch een nieuwe roman geschreven over de roemruchte gebroeders: Terug naar Beekman en Beekman. En hoe ongelooflijk het ook klinkt, dit nieuwe boek overtreft met zijn bruisende humor en dwaze maar ware gebeurtenissen zelfs de alom bekende trilogie. Reeds als kind droomde Toon ervan schrijver te worden. Hij borrelde over van ideeën en verhalen. Thuis stond er op zolder een hoogbejaard schrijfbureau, waaraan hij het ene schoolschrift an het andere vulde"
Pagina's-
Staat van het boekGoed
Prijs€ 20,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.