Onze boeken

Licht en lekker. De wereldkeuken met bodystyling

Door Francine Vermeiren

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#204233
Titel
Licht en lekker. De wereldkeuken met bodystyling
Auteur
Vermeiren, Francine
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Standaard, Antwerpen
Jaar van uitgave
2004
ISBN10
9077692118
ISBN13
9789077692110
Taal
Nederlands
Samenvatting
Een gezond gewicht krijgen of behouden is een droom van velen. Naast beweging speelt voeding een bijzonder grote rol. Letten op wat je eet betekent echter niet dat alles smakeloos moet zijn. Licht en lekker zijn geen tegenstellingen en zeker niet wanneer je je laat leiden door dit nieuwe kookboek Een culinaire reis rond de wereld. In het boek staat genieten van de lekkere wereldkeuken centraal. De ruim 100 uitgebalanceerde recepten nemen je mee op een culinaire wereldreis. Maar op deze reis vliegen de kilo's er niet aan, integendeel. Elk recept is gewogen en licht en gezond bevonden. Handig is ook dat bij ieder recept het aantal calorieën per portie vermeld wordt. Achter in het boek vind je de principes van een gezonde voeding En je moet je niet wezenloos zoeken naar dat ene exotische... (Lees verder) ingrediënt: alle gebruikte ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar.
De schitterende foto's van fotograaf Luk Thys en foodstiliste Els Goethals zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt om aan de slag te gaan.
Pagina's
206
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.