Onze boeken

Strategische dialoog in de kunstensector. Interactieve strategievorming in een kunstorganisatie

Door Giep Hagoort

Categorie
Algemeen Kunst
Boeknummer
#204199
Titel
Strategische dialoog in de kunstensector. Interactieve strategievorming in een kunstorganisatie
Auteur
Hagoort, Giep
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Eburon
Jaar van uitgave
1998
ISBN10
9051666152
ISBN13
9789051666151
Taal
Nederlands
Samenvatting
Strategische Dialoog In De Kunstensector 1e druk is een boek van G. Hagoort uitgegeven bij Eburon Uitgeverij. ISBN 9789051666151

'Strategische dialoog in de kunstensector' beschrijft hoe kunstorganisaties interactief strategieën kunnen ontwikkelen en integreren.

Strategisch management wordt daarin gevoed door zeven culturele sporen, die aan de orde komen in gesprekken tussen Reiziger en Raphael. Deze gesprekken zijn geïnspireerd op de dialogen van Plato en Utopia van Thomas More. Maar niet alleen theorie komt aan bod. De interactieve aanpak is gedurende een jaar getest bij Toneelgroep Amsterdam. De bevindingen van dat jaar worden uitvoerig beschreven.

In de internationale literatuur over kunst en wetenschappers, docenten, studenten en praktijkmanagers buiten de culturele
... (Lees verder) sector is dit boek eveneens van belang. Zij kunnen kennisnemen van de innovatieve manier waarop met het vraagstuk van strategisch management onder complexe omstandigheden wordt omgegaan.

De aanpak die Giep Hagoort voorstaat, is gebaseerd op Strategisch Management van Onderop, dat is ontwikkeld door Annemieke Roobeek.
Pagina's
286
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.