Onze boeken

Heineken: 150 jaar. Brouwerij, merk en familie

Door Keetie Sluyterman e.a.

Categorie
Wijnen & Dranken
Boeknummer
#203910
Titel
Heineken: 150 jaar. Brouwerij, merk en familie
Auteur
Sluyterman, Keetie & Bouwens, Bram
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam : Boom
Jaar van uitgave
2014
ISBN10
9461058071
ISBN13
9789461058072
Taal
Nederlands
Beschrijving
Softcover flexiband, 2 leeslinten, (uitvouwbare) illustraties in kleur, groot 8vo.
Samenvatting
Er zijn maar weinig plekken waar ze niet te koop zijn, de flesjes en blikjes met hun kenmerkende groen-witte etiketten en de rode ster. 150 jaar Heineken biedt een boeiende beschrijving van de verovering van de wereldmarkt door de brouwerij die in 1864 slechts één van 500 Nederlandse brouwerijen was. Dit uniek vormgegeven boek laat de lezer met behulp van rijke en uitklapbare illustraties, en de crossmediale Layar-app in woord en beeld te zien hoe de mondiale expansie van het familiebedrijf Heineken zich in de afgelopen 150 jaar voltrok. De geschiedenis van een kleurrijk bedrijf, met een hoofdrol voor vernieuwing, concurrentie en vooral veel overnames.

Keetie Sluyterman en Bram Bouwens zijn beiden verbonden aan het departement Geschiedenis van de Universiteit Utrecht. Same
... (Lees verder)n schreven zij eerder onder meer over Boskalis. Door middel van layars krijgt dit boek een extra audiovisuele dimensie en kunt u zowel historische als hedendaagse filmfragmenten bekijken.
Pagina's
604
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.