Aanbod

Delen: Facebook Twitter

Rustiek Kamperen In Noord- En Midden-Italie

Door Kees van Surksum

Rustiek Kamperen In Noord- En Midden-Italie
RubriekEuropa
Boeknummer#201623
TitelRustiek Kamperen In Noord- En Midden-Italie. 100 zorgvuldig geselecteerde terreinen waar rust, ruimte en gastvrijheid hoog in het vaandel staan
AuteurSurksum, Kees van
BoektypePaperback
Druk12e druk
Jaar van uitgave2009
UitgeverijKosmos, Utrecht
ISBN10902154315X
ISBN139789021543154
TaalNederlands
SamenvattingItalië is voor velen het ideale vakantieland. Het heeft een aangenaam klimaat en heeft veel te bieden qua natuur en cultuur. Ook de Italiaanse keuken is zeer geliefd. Maar rustiek kamperen in Italië, kan dat? Italië staat bekend als het land van de grote, drukke kampeerterreinen, met eindeloze rijen dicht opeen geplaatste stacaravans waartussen je amper ruimte vindt om een tentje op te zetten. Dat mag geen reden zijn om Italië links te laten liggen, want er zijn wel degelijk rustieke campings te vinden. Kosmos Uitgevers heeft voor u een selectie gemaakt van de meest bijzondere. Alleen kleinschalige tereinen die landschappelijk aantrekkelijk en idyllisch gelegen zijn en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, kwamen voor Rustiek kamperen in Noord- & Midden-Italië in aanmerking. Geen camping is gelijk aan een andere. U zult prachtige landgoedcampings aantreffen, eenvoudige campings en verrassende luxe campings. Wat de 100 geselecteerde campings gemeenschappelijk hebben is het predicaat 'rustiek'. Ver weg van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.
Pagina's143
Staat van het boekGoed
Prijs€ 4,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.