Aanbod

Delen: Facebook Twitter

Geschiedenis van de Wereld der Natuur

Door Oliver Goldsmith

Geschiedenis van de Wereld der Natuur
RubriekAlgemeen Dieren
Boeknummer#196993
TitelGeschiedenis van de Wereld der Natuur. Het koninkrijk der dieren beschreven en geillustreerd met meer dan 200 kleurengravures
AuteurGoldsmith, Oliver
BoektypeGebonden hardcover met stofomslag
Jaar van uitgave1990
UitgeverijZuid Boekprodukties, Lisse
ISBN109062486835
ISBN139789062486830
TaalNederlands
SamenvattingJarenlang had José Saramago het aangekondigd: het grote boek over zijn kinderjaren. In veel van zijn romans is een citaat uit dat niet-bestaande Boek der bekoringen opgenomen als motto. Maar het kwam er niet van en de tijd verstreek. In 1998 ontving hij de Nobelprijs en naarmate hij meer rondreisde en overal ter wereld over de meest uiteenlopende onderwerpen sprak, kwam dat eeuwig uitgestelde project hem steeds hoogdravender voor. Hij besloot het eenvoudiger te houden: een simpel relaas van herinneringen uit zijn eerste vijftien levensjaren. Daaruit is dit boek, Kleine herinneringen, voortgekomen. Bescheidener van opzet, maar het is een flonkerend juweel geworden. Saramago vertelt over zijn leven in de grote stad en in het dorp waar hij al zijn vakanties doorbrengt bij zijn ongeletterde maar wijze grootouders. Kleine herinneringen laat zien hoe een kind alles in zich opzuigt wat als stof zal dienen voor de man die op late leeftijd romans begint te schrijven en uitgroeit tot een van de grootste hedendaagse schrijvers.
Pagina's256
Staat van het boekGoed — Deel kaft ietsje verkleurd
Prijs€ 12,50
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.