Aanbod

Delen: Facebook Twitter

Kuifje in de echte wereld

Door Theo van den Boogaard e.a.

Kuifje in de echte wereld
RubriekStrips
Boeknummer#192177
TitelKuifje in de echte wereld
AuteurBoogaard, Theo van den & Roger van Boxtel & Midas Dekkers & Seth Gaaikema & Geert van Istendael & Doeschka Meijsing & Max Pam & Maarten van Rossem & Thomas Verbogt & Bart Vos - e.a.
BoektypePaperback
Jaar van uitgave2004
UitgeverijMeulenhoff, Amsterdam
ISBN109029075538
ISBN139789029075534
TaalNederlands
SamenvattingWat is het geheim van Kuifje? Miljoenen kinderen en volwassenen zijn al hun hele leven verslingerd aan zijn avonturen, en proberen eruit te leren hoe ze zelf een durfal kunnen worden. Ter ere van Kuifjes vijfenzeventigste verjaardag eerder dit jaar verwelkomen specialisten Kuifje in de echte wereld van hun eigen vakgebied. Midas Dekkers legt bijvoorbeeld uit waarom Kuifje een foxterriër heeft en Roger van Boxtel waagt zich aan een vergelijking tussen Kapitein Haddock en Pim Fortuyn. Aan het woord komen onder meer een professor, een arts, een schrijver, een astronaut, een striptekenaar, een alpinist en een journalist. Stuk voor stuk vertellen ze ons fascinerende verhalen ' want wist u dat Hergé een grotere kunstenaar is dan Andy Warhol en waarom het raadzaam is nooit naast Kuifje in de cockpit te gaan zitten? Met bijdragen van onder anderen Theo van den Boogaard, Roger van Boxtel, Midas Dekkers, Seth Gaaikema, Geert van Istendael, Doeschka Meijsing, M ax Pam, Maarten van Rossem, Thomas Verbogt en Bart Vos.
Pagina's223
Staat van het boekGoed
Prijs€ 6,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.