Onze boeken

Het baby-massageboek. Samen groeien door uw handen

Door Tina Heinl

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#187630
Titel
Het baby-massageboek. Samen groeien door uw handen
Auteur
Heinl, Tina
Boektype
Paperback
Uitgeverij
De Driehoek, Amsterdam
Jaar van uitgave
1983
ISBN10
9060303385
ISBN13
9789060303382
Taal
Nederlands
Samenvatting
Het baby-massage boek

Het via huid op huid contact versterken van de band met iemand die zo belangrijk voor u is als uw eigen baby, kan u meer plezier en zelfvertrouwen verschaffen d 'aan welke deskundige of theorie ook, zegt dr. Heinl. Via dit contact raakt u vertrouwd met de reacties en gevoelens van uw baby en raakt uw baby meer vertrouwd met u. Het is niet alleen voor de baby maar ook voor de moeder een geruststellend besef dat de intense lichamelijke band die in de zwangerschap is ontstaan niet door de geboorte behoeft te worden verbroken.

Zij gunt Frederick Leboyer's boek graag de eer van het beschrijven van de traditionele oud-Indiase kunst van baby-massage, maar onderstreept het feit dat haar methode geboren werd uit de concrete ervaringen, opgedaan tijdens het masseren van h
... (Lees verder)aar eigen twee kinderen; deze praktische ervaring was onontbeerlijk voor het vertrouwd raken met de fundamentele beginselen van het vinden van een manier om deze grondbeginselen over te dragen op anderen.

De grondbeginselen van baby-massage worden dan ook met een absoluut minimum aan woorden duidelijk gemaakt, vooral aan de hand van de aquarellen van Julie Depledge, die zelf ook haar baby's masseerde. Wellicht is de hoop gerechtvaardigd dat aanvaarding en toepassing van de in dit boek bepleite methode in brede kring een gunstige verandering zal brengen in de huidige situatie, waarin kinderen op het vlak van aanraking zoveel te kort komen. De aanraking zou in samenhang gebracht kunnen worden met de andere aspecten van het vitale proces van de relatie tussen de ouders en het kind, maar ook tussen het kind en de mensen, die het verder ontmoet in de wereld.
Pagina's
62
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.