Onze boeken

Van Meisje tot Medicijnvrouw (pdf-file op CD-ROM)

Door Patricia Martina

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#166268
Titel
Van Meisje tot Medicijnvrouw (pdf-file op CD-ROM)
Auteur
Martina, Patricia (Tonanzin-Patricia)
Boektype
CD
Uitgeverij
Solarus
Jaar van uitgave
2008
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele CD-ROM met het boek als pdf-file
Samenvatting
In dit boek neemt Tonanzin-Patricia (Patricia Martina) je mee op reis door 13 werelden of rijken en brengt je bij je innerlijke bron, de plek waar de innerlijke medicijnvrouw in jou wordt wakker gemaakt.

De Medicijnvrouw, of de Adelaar of de Heks is je uiteindelijke bestemming. Tonanzin-Patricia is medicijnvrouw en gebruikt in haar gedichten, verhalen en songs woorden die jou diep zullen raken. Elk hoofdstuk (één van de werelden of rijken) begint hiermee.

Vibeke Evenhuis is ook medicijnvrouw en brengt via haar prachtige illustraties de verschillende werelden of rijken op een bijzondere wijze tot leven. Zo kun je de kracht voelen van woord en beeld en wordt de verbinding tot stand gebracht.

Deze kracht is jouw innerlijke medicijn en wanneer je daarmee verbonden bent,
... (Lees verder)dan straal je dat uit. Je helpt jezelf en anderen te genieten van het leven. Als medicijnvrouw ben je niet gebonden, maar verbonden met alle aspecten van het leven. De medicijnvrouw is vrij en danst. Je danst het moment, je danst de omgeving en zo dans je het leven.
Pagina's
-
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.